onsdag den 27. marts 2013

Yellow Night i Horsens

Så fik vi kigget et smut forbi elbil "udstillingen" i Horsens, som efter min mening desværre var lidt mangelfuld, ikke fordi jeg regnede med at skulle ud og prøve elbil, men nok nærmere syntes jeg at det var synd at de ikke havde haft mulighed for at skaffe nogle LEAF eller Fluence Z.E., men forhandlerne var åbenbart ikke interesserede i at sælge elbiler. Men C-Zero og iOn var dog pænt repræsenteret.


Der var mulighed for at prøve 3 forskellige Citroën C-Zero, som var den model vi kørte i prøv1elbil, og hvis man ser godt efter var der bagerst en grå Peugeot iOn som der også var muligt at prøvekøre i dagens anledning, selve C-Zero og iOn, er mere eller mindre den samme slags bil. Men selvom der kun var disse to modeller, så håber jeg stadig de fik en flok interesserede ud at køre, for den fede oplevelse man får af at køre elbil, kan man også sagtens få af disse modeller, men jeg syntes nu alligevel man for eksempel skal prøve sig en Fluence Z.E. eller en LEAF, for at man kan se der også findes biler med mere udstyr både i sikkerhed og gadgets.

Men selvom bilerne ikke var repræsenteret i så bredt et udvalg, så var dette "mini-arrangement" også som optakt til energy day 2013 3. maj, hvor der formegentlig bliver mulighed for at se lidt nærmere på de andre modeller, så der syntes jeg da man skal kigge forbi ;-)

Nå men selvom der ikke var så meget at kigge på for os, så havde vi da en fin tur derind, vi havde jo ellers forberedt os på at vi skulle ind og brokke os i Kvickly, for at der ikke var mulighed for at lade, enten på grund af optagede pladser eller uden strøm i ladestanderen, men sådan var det ikke. DER VAR PLADS, begge pladser var frie, det var fedt. Der var jo egentlig også mærket fint op på parkeringspladsen med et billede af en stikprop.


Så selvom der var en tidbegrænsning på 2 timer på parkeringen, syntes jeg helt klart det var rart at der var plads når man kommer frem, tak til Kvickly for den fine opmærkning. Ladestanderen her er til blå 230V CEE-stik, men giver gratis opladning i 2 timer, de giver os omkring 25 km tilbage på batteriet, så turen til Horsens og tilbage igen var mere eller mindre gratis. Også tak til NRGi for denne mulighed.

Se evt. her hvor NRGi har stillet andre gratis ladestandere op!

www.facebook.com/elbilisten

Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar