tirsdag den 5. marts 2013

Elbil Arrangementer

Der popper stadig flere og flere små elbil-events op rundt omkring i landet, så nu har jeg valgt at smide links op til de forskellige arrangementer her på siden ude til højre under "Elbil Arrangementer", så de altid vil være nemme at finde, jeg vil så løbende prøve at holde listen opdateret, og tilføje når jeg falder over nogle nye, og de vil så vidt det er muligt stå i dato orden så næste event altid står øverst. og jeg vil da som jeg skrev i sidste indlæg opfordre til at så mange som muligt kigger forbi.

Her under har jeg lavet en lille kort beskrivelse af de nuværende kommende arrangementer.


Nissan Leaf Turné - Hele Landet - 5. Marts - 16. Marts 2013

Nissan har arrangeret en Danmarks turne hvor de komme forbi forskellige danske byer de næste 2 ugers tid, de kommer med 7 biler der er mulighed for at testkøre, og som en lille ekstra ting tager de deres "overskårne Leaf med på Sjælland og Fyn, hvor der bliver mulighed for at kigge lidt på hvordan elbilen er kontrueret.

Læs eventuelt mere her


Elbil Udstilling og Prøvekørsel - Jylland - 17. Marts 2013

Her er der mulighed for at kigge på elbiler i Hammel, som ligger uden for Århus, under arrangementet er der mulighed for at prøvekøre elbiler, og der skulle efter sigende både komme elbiler som Renault Fluence Z.E., Nissan Leaf, Citroen C-Zero og Renault Kangoo Z.E.

Der kommer også nogle udstillere f.eks. Better Place, som kan svare på diverse spørgsmål angående elbilerne.

Læs eventuelt mere her


Oresund Electric Car Rally - Sjælland - 1. Juni & 2. Juni 2013

Dette arrangement, er nok primært for dem der allerede har elbil, da dette årlige rally forgår ved små konkurrencer for de tilmeldte, som f.eks. hvem kan køre på færrest kWh fra København til Helsingborg

Det koster 500 Sek. for privatpersoner og 1500 Sek. for virksomheder. Gebyret er for at deltage og med kaffe og tilbehør på de forskellige stop m.m.

Tilmeld dig her

Læs eventuelt mere her


3. Nordeuropæiske Elbilsrally - Jylland - 8. Juni & 9. Juni 2013

Arrangementet her er også primært for ejere af elbiler, og er også inddelt i diverse konkurrencer, dette arrangement henvender sig mere til virksomheder da tilmeldingsgebyret er en anelse høj, men det er muligt for alle at være med. Her er gebyret på 690 Euro hvis du vil køre med arrangør-reklamer på bilen og 1380 Euro hvis du vil køre uden, og det er hvis du tilmelder dig før 5.5.2013 eller er tilmeldingsgebyret på henholdsvis 900 og 1800 Euro.

Tilmeld dig her

Læs eventuelt mere her


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar