fredag den 4. april 2014

Verdensrekord: Danmark kan nu prale af den største ordre af elbiler

Nu er verdens største ordre af elbiler til et ikke kommunalt firma gennemført. Det bekræftes både af Nissan Danmark på deres presse-side i dag, og ligeledes bekræftes på AVIS biludlejnings presse-side, som også var aftageren af den store ordre på de 400 Nissan LEAF.

Foto: Nissan Danmark


Man kunne desuden se i denne pressemeddelelse at AVIS også kalder deres Minilease tilbud - som støttes med tilskud af energistyrelsen - for det billigste i Danmark, tilbuddet som man også kan se på deres hjemmeside lyder således:
I min søgning efter om dette tilbud var fordelagtigt, fandt jeg selvfølgelig tilbuddet på minilease af elbil på SIXT's hjemmeside.


Billede: sixt.dk

SIXT ligger meget tæt op og ned af AVIS, men der er dog nogle få synlige forskelle:

1. Prisen hos AVIS 3.495 kr. hvilket er 305 kr. billigere end de 3.800 kr. hos SIXT om måneden

2. Der er inkluderet 2.500 km kørsel om måneden hos AVIS hvilket er 1000 km. mere end SIXT

3. Hos SIXT er det muligt, frit at levere elbilen tilbage fra dag til dag, hvor det ser ud til at man hos AVIS binder sig for en måned af gangen.


Tjek gerne deres hjemmesider ud (avis.dk og sixt.dk) for at se hvad der passer til jer, vi skulle jo gerne blive lidt flere elbilister på vejene.


Og så en lille opfordring til jer der allerede kører Nissan LEAF, det kunne være fedt hvis vi kunne blive lidt flere inde på Carwings (World Rankings), så jeg eventuelt kan lave lidt statistik over hvordan vi kører i gennemsnit i Danmark, indtil videre er der kun 14 der har valgt at "participate" under "world rankings". Men hvis vi kan blive lidt flere, kan vi da gøre statistikkerne lidt mere nøjagtige. Log ind på Carwings gennem dette link
Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar