søndag den 24. marts 2013

Tur til Århus med bøvl

Så blev det til en tur til Ikea i Århus, og der skulle både konen og datteren med, så det skulle også være en tur med lidt ekstra varme på her i det kolde vintervejr, så også for at prøve det blev bilen sat til at forvarme derhjemme, og sat til fast 20 grader på klimaanlægget hele vejen derop og hjem. Og det må jeg sige, der blev slugt nogle kilometre, det var en god tur derop Emilia faldt i søvn næsten inden vi nåede på motorvejen og sov hele vejen derop, og ligesom som de andre gange luskede vi afsted med omkring de 90 km i timen, selv ved den lave hastighed kunne man alligevel se kilometrene rasle af batterierne, men ikke så meget at jeg blev utryg, men så meget at jeg var sikker på at vi skulle turbolade for at komme hjem igen, så efter en god gang handlen af servietter og franske hotdogs, så smuttede vi ned til Århus Nord, hvor hurtig-laderen står.

Da vi nåede frem kunne vi dog se at der var lukket af med hegn, fordi der var håndværkere der var ved at gøre klar til en ny Netto, så der blev lige flyttet et par kegler for at vi kunne komme igennem deres "port" og hen til laderen, så fik vi sat bilen til, der var 25% tilbage på batteriet, så vi skulle ihvertfald være der en halv times tid, så vi fik sat keglerne tilbage og gik ind for at spørge i informationen om det ikke var ok at vi brugte standeren selvom der var hegn for, det sagde de at det var helt i orden, tiden skulle jo bruges på et eller andet, så det blev da til lidt at spise til Emilia og en varm kakao til hver af forældrene ;-)

Da vi kom ud igen så vi til vores store "glæde" at der var et fjols der havde fjernet den ene af keglerne og parkeret lige midt i udgangen af byggepladsen, altså der hvor vi kørte ind, så jeg fik lige snappet et billede jeg kunne give videre til informationen, så de kunne kalde bilen over højtalerne, men hun ville hellere have at vagten skulle kigge på det, selvom han da ikke kunne gøre noget, så heldigvis kørte, dem der havde parkeret i båsen ved siden af, så vi kunne fjerne en sektion hegn og køre ud der istedet, for derefter at lukke efter os igen, så måtte de jo se om de kunne få manden i den grønne bil til at fjerne sig senere så håndværkerene også kunne komme ud. Så selvom pladsen var helt fri da vi kom, skulle vi stadig have bøvl med en i en benzinbil. :-(


og jo jeg har da stadig valgt at respektere ham/hende ved at sløre deres nummerplade, selvom de ikke respektere andre. Nå men ellers gik turen fint hjem og uden rækkevidde angst.

For at de ikke kun skal være et sur blogindlæg, så har vi fået vores regning fra Clever på hurtig-ladning fra de første 3 måneder, og den lød på 215 kr. omregnet er det lige omkring 40 kWh, så det er ikke meget ladning det er blevet til ude i byen, ud af at vi faktisk har kørt over 5000 km. resten af forbruget er jo ladet derhjemme til 2,10 kr. pr. kWh eller gratis på en af de offentlige ladestandere.

Så har Jan også været så heldig at være en af de første til at få en prøvetur i en Renault ZOE, som han selv skriver, var han så heldig at få lusket sig med på, jeg er MEGET misundelig ;-) håber da også han vil fortælle lidt mere når hans bror får udleveret sin. Jeg skal ihvertfald nok skrive når jeg selv er så heldig at få en tur i den lille vogn. Som lidt ekstra info som Jan også har skrevet, så er Betterplace også i skrivende stund i gang med at sætte hurtig-ladere op, så for mig giver det da også en vis tryghed at man kan smutte forbi dem, hvis en af Clevers standere skulle være nede, og så bare lægge 100 kr. for en fuld opladning. Nå men vi glæder os til at se hvornår de er sat op og klar.


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

9 kommentarer:

 1. Tillykke med din Leaf, og dejligt at der nu er Danske BLOGs om denne model. Vil det være muligt fra andre Elbilister at skrive om LEAF på din blog ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Johan Leo

   Jeg har godtnok ikke vurderet at der skulle være flere bloggere på min side end min kone og jeg, men hvis det f.eks. er dig selv du tænker på, må du da i starten meget gerne kommentere på mine indlæg, så vil jeg da overveje om du også skal blogge her. ;-)

   Mange Grønne Hilsner

   Kasper Beck

   Slet
  2. Hej Kasper.
   Hmm, jeg havde mere tænkt mig BLOG som spørgsmål og kommentarer, ligesom mynnissanleaf.com eller den Norske : elbilforum.no/forum/index.php/board,46.0.html
   og jo ikke at skulle kommentere på jeres families køreture.
   God tur ..... jeg elsker fortsat min Leaf efter 26.000 km. :)
   Mvh Johan

   Slet
  3. Hej Johan

   Det forstår jeg godt, men da bloggen jo i forvejen er meget personlig, havde jeg jo heller ikke i første omgang tænkt mig at der var andre end os selv der skulle blogge her, men det kan jo være jeg skal starte noget op, som et forum eller lignende.

   ----------------------------------------------------------------------------------------

   Jeg er igang med at prøve at oprette et forum herinde, jeg skal nok sige til hvis jeg kan få det til at lade sig gøre, ellers er jeg også ok aktiv inde på

   http://witzgall.dk/blogs/elbil/

   han har i forvejen et forum

   Men kig lige om et par dage så har jeg nok fået det til at virke på min blog også ;-)

   ----------------------------------------------------------------------------------------

   Jeg ved det nok skal blive bedre men jeg har prøvet at tilføje et forum på min blog, indtil videre ligger den under nyttige links, men senere hen får jeg den smidt i toppen af bloggen.

   ellers brug dette link

   http://elbilisten.blogspot.dk/p/forum.html

   ---------------------------------------------------------------------------------------

   Jeg har nu tilføjet nogle faneblade i toppen prøv lige det nye forum jeg tror det skulle være nem nok


   Mange Grønne Hilsner

   Kasper Beck

   Slet
 2. Jeg skal nok dele mine erfaringer med Renault ZOE når jeg som en af de første i Danmark får leveret en om kort tid :-) Tak fordi I vil dele jeres erfaringer som elbilist! Jeg ser frem til selv at køre i elbil inden længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig til at høre om, hvilket nummer har du i køen?

   Slet
 3. Jeg har nummer 1 , så burde være blandt de første i næste måned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du fået en cirka dato, og ved du noget om hvor du skal hente den (lokal forhandler eller Renault Danmark)?
   Har du oprettet en blog hvor du fortæller om dine oplevelser og info om ZOE?

   Slet
 4. Jeg har ikke fået oprettet min blog endnu. Regner med at den skal hedde "Mit liv med ZOE"
  Jeg har ikke fået en præcis dato, endnu.
  Bilen skal hentes hos min lokale forhandler.

  SvarSlet