tirsdag den 19. marts 2013

Som kom artiklen

Vi har gennem den sidste måned ventet på artiklen. Vi havde nemlig haft besøg af Insero E-mobility medarbejderen Martin Bak, som vi havde en super hyggelig snak med over en kop kaffe, tror måske vi snakkede for meget om elbilen til hans smag, så ved ikke hvor hyggeligt han syntes det var ;-) men det kom der heldigvis denne artikel ud af alligevel:

Elbil-projekt inspirerer familie til at købe elbil

foto - Martin Bak - Insero 
Vi har ventet spændt på artiklen for vi syntes jo vi havde meget på hjertet, men at det jo heller ikke var meningen at artiklen skulle blive for omfattende. Men noget af det vi selv syntes var fedt var at den bil han havde kørt i ud til os, også var netop den vi havde testkørt i projektet, det var dejligt at lige se den tilbage igen på matriklen egentlig også for at se bilerne i forhold til hinanden.

Det at bilen var den samme vidste Martin ikke på forhånd, og det var faktisk hans egen "jomfru rejse" i elbil, og som han da også kunne bekræfte mig i er elbiler jo ikke helt så støjsvage som der ellers siges om dem, vinden over forruden i C-Zero'en kan godt høres, især når det blæser. Man kan også se hvor meget vinduesviskeren fylder på C-Zero'en, i forhold til LEAF'ens, og det kan sagtens høres. og som konen nævnte for mig her forleden dag da hun var ude at køre i stormvejret, "man kan jo næsten ikke mærke det blæser", hun refererede jo til da vi kørte i den lille hvor man nærmest kunne mærke hvert et vindpust. Men hvor vi i vores Nissan, og dens noget større kampvægt, ikke rigtigt mærker til det.

Men det er ikke fordi vi ikke var vilde med Citroën'en, hvis vi havde fået et godt tilbud på at kunne købe den efter vi havde været med i projektet havde vi nok slået til. Jeg tror der blev slynget et tal ud på omkring 160.000 kr. for den nu brugte bil med over 20.000 km på triptælleren, og som tidligere nævnt så havde vi også brug for lidt ekstra rækkevidde, ikke så meget men bare lige lidt mere, for at gøre os trygge. Og det gør LEAF'en, man føler sig tryg når man kører den.

OK man kan ikke helt se det på konen da hun gemmer sig lidt bag datteren, men kig lige en gang på mit ansigt. Et smil der går fra øre til øre, det er et fuldt ud bevis fra min side, at vi er super glade for vores valg, og at vi da fortsat vil berette herom, ligeså længe der er nogen der gider at høre på sådan nogle tosser som os ;-)






Mange Grønne Hilsner

Familien Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar