mandag den 25. marts 2013

Den populære elbil

Jeg ved godt det er "old news" men den skal da også have en lille kommentar med her fra. Bilmagasinet har for lidt over en uge siden udgivet denne artikel: Hvad er nu det: En populær elbil?! Som om at det er overraskende, at muligheden for at mini-lease en Nissan LEAF til privat-kunder ikke er populært. Selvom vi havde valgt at købe vores LEAF, har jeg da kun snakket godt om muligheden for at lease hos Sixt, over for både familie, venner og her på bloggen.

Det at man kan "prøvekøre" en elbil, og have muligheden for at levere den tilbage hvis man skulle være utilfreds, uden større omkostninger, og så stadig til en billigere månedlig ydelse end en benzin eller dieselbil af samme størrelse. Der er også gratis låne-bil hvis der skulle ske noget i leasingperioden, og som jeg har forstået det så fortæller man bare løbende et par måneder eller 3 af gangen om man fortsat ønsker at have den.

Hvis nogle skulle være interesserede så er det her i kan mini-lease den.


Hvis du vil/kan erhvervs-lease så kan du evt kigge forbi Betterplace's tilbud, så kan du gøre det for 3.345,- pr. måned, inklusiv strøm til 15.000 km. om året, men med en udbetaling på 25.000 kr.

For at Clever ikke skal holdes udenfor så står der på deres hjemmeside at man kan lease den fra 3.999,-

;-)


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar