mandag den 19. november 2012

Pas på med de længere ture!!!! (PRØV1ELBIL)

Jeg har idag fået følgende meddelelse fra Clever:

CLEVER udvider forsat sit landsdækkende ladenetværk til elbiler.

Inden nytår opsætter vi mange nye hurtiglade-stationer i hele Danmark. Se hvor hurtiglade-stationerne bliver sat op på Danmarkskortet på clever.dk - de med grå markerede ladestationer på kortet er under etablering.


Der er stadig på nuværende tidspunkt enkelte lokationer, hvor et ladekort fra CLEVER (også kaldet et RFID-kort) ikke er nødvendigt for at lade bilen. Det vil løbende ændre sig frem mod nytår, og det vil være nødvendigt at bruge ladekortet for at lade bilen op. Derfor er det vigtigt, at du altid fremover husker dit ladekort fra CLEVER, ellers kan du ikke lade bilen.


Da vi i perioden udskifter udstyr, kan der opstå kortere tidsrum, hvor ladestationen ikke virker, og derfor opfordrer vi dig til at orientere dig på vores hjemmeside eller på vores app til smartphone - der vil det fremgå, hvis der er en station, der ikke er oppe at køre.

Hvis du ikke allerede har et ladekort, eller har mistet dit kort, kan et nyt rekvireres ved at kontakte vores kundeservice.

Strømmen på hurtiglade-stationerne vil fortsat være uden beregning resten af 2012 - selvom der skal benyttes ladekort for at lade bilen. Fakturering af leveret strøm vil således ske fra 1. januar 2013.

Så pas på med at arrangere for lange ture over flere dage, da man jo gerne vil være sikker på at kunne komme hjem.

Jeg har prøvet at maile lidt frem og tilbage med dem, og de vil IKKE fortælle hvilke standere de konverterer hvornår så PAS PÅ!!

Et ladekort koster 350,- at få udstedt, så det skal jo også tages med i betragtning hvis man overvejer det!


Se det originale indlæg her


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar