tirsdag den 27. november 2012

Magasin's ladestandere var optagede af benzinbiler (PRØV1ELBIL)

Så tog vi lige en lille hyggetur til Århus igen...

Både for at kigge lidt efter julegaver, men også for at prøve den ladestander som vi havde set skulle være ved Magasin.

Vi havde en møgtur derop - for at sige det mildt!

Nok mest pga. bette pigen ikke lige gad at køre i bil i dag... Men det kunne bilen jo sådan set ikke gøre for.

Dernæst ankommer vi så til Magasin, hvor vi så kørte ind i P-huset for at finde ladestanderen.

Vi fik kørt HELE P-huset rundt 2 gange, hvor vi bare IKKE kunne finde nogen stander.

Så ringede vi til Clever for at få hjælp og spørge hvor den evt. skulle være derinde... De kunne desværre ikke hjælpe, de kunne kun henvise til deres app - men der stod det heller ikke mere udspecificeret. Og det nr. der stod i app'en man skulle kunne ringe til for hjælp, virkede heller ikke, så det gik jo ikke skide godt. Det gjorde vi dog også Clever opmærksomme på, og de ville få det rettet.

Vi fandt så endelig til sidst hvor de hele 2 ladestandere var placeret - På plan 0 (Stueetagen) til højre for elevatoren. Kan så fortælle at grunden til at vi ikke havde kunne se de 2 standere, var fordi der holdte 2 kæmpe BENZIN BILER på el-bil pladserne! IIHHH hvor irriterende! Der stod ellers et A-skilt på hver plads hvor det var oplyst at det var forbeholdt elbiler.


billedet er taget så man kan se den ene stander mellem 2 af bilerne

Vi fandt så en anden plads og farede op til service-centret i Magasin for at klage vores nød.

De henviste så til Q-Park, da Magasin ikke har noget med deres egen p-hus at gøre mere.

Vi ringede så til Q-park og oplyste om problemet, hvortil de kun kunne beklage, og sige at de aldrig før havde oplevet dette. Men at de også ville prøve at være mere opmærksomme på det, og hun med det samme ville melde det videre til deres p-vagter.

Efter de første ærinder i Magasin, smuttede vi så lige ned forbi bilen, inden vi ville gå videre op i byen - og så var der i mellemtiden blevet en el-bil plads fri - så fik vi da ellers lige hurtigt flyttet bilen så vi kunne få noget mere strøm på til hjemturen. Dejligt :-)

Til slut kan siges, at vi trods det kolde vejr i dag, egentlig ikke kunne mærke nogen særlig forskel på at køre en sådan tur, forhold til et mildere vejr. Det bliver jo lidt sjovt at se om der bliver nogen markant forskel når det bliver rigtig koldt med frostgrader, som det måske skal blive i den kommende weekend.

OG så lige et par ting her til sidst, sådan generelt om bilen...

- Vi har talt om, vi virkelig synes der mangler en hattehylde, der adskiller bagagerummet fra kabinen - bl.a. til at smide div. skrammel på, nu når der heller ikke er nogle "lommer" i dørene eller bagpå sæderne.

- Derudover savner vi også en lille diode eller noget lign. ved ladehullet i bilen. For vores indkørsel er ikke særlig oplyst i den side hvor laderen skal sættes til... Så det er lidt svært at se, hvor ladepistolen skal ind, og om den sidder ordentligt :-)


Se det originale indlæg her


Mange Grønne Hilsner

Jill Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar