lørdag den 13. oktober 2012

Lørdagstur med opladning (PRØV1ELBIL)

I dag besluttede vi os for at tage en tur til Vejle for at kigge på nogle forskellige ladestandere, vi skulle jo lige se om det virkede.

Turen var for HELE familien altså Kasper, Jill og Emilia, inklusiv klapvogn, og ja måske lidt presset i den lille bil, men det kunne da lade sig gøre.

Vi startede med at tage en tur til Bryggen, da vi ligeså godt kunne tage ned og købe et par gaver når vi alligevel var der, da vi nåede dertil så vi sjovt nok at nummer 79 var parkeret på den ene ladeplads, så det var jo rart nok at der var flere standere (2 fra Clever & 1 fra TRE-FOR med 2 CEE-udtag). De er alle fire gratis at lade på, så dem skal vi nok få brugt lidt oftere.


Som man også kan se på billedet så holder der en benzinbil ude til højre, som reelt set også er på en elbil plads, men der er ikke mærket op på jorden, så han holder jo ikke ulovligt. Men det kunne være rart med bedre opmærkning.

Dernæst tog vi forbi Føtex nede på havnen for at prøve turboladeren, det tog da lige lidt tid at finde ud af hvordan den virkede, men det gik. Der var bare en ting jeg syntes der var underligt, hvorfor er der to elbil ladepladser men kun en lader? Jeg tror måske det er hvis man kommer i en elbil og skal vente på en anden skal blive færdig med at lade, så kan man bruge den som "køplads"


Derefter gik turen hjem igen, vi lavede da lige en lille svingom inde ved Hedensted Kommune for at se på deres ladestander, det er en NRGi stander med 2 CEE udtag (til de blå stik som sidder på det medfølgende kabel).


Ja og så lige til sidst et billede inden klapvognen blev pakket ud igen, og sådan ser det ud når den er presset ind i elbilen.


Så ja alt i alt en god tur


Se de originale indlæg her og her


Mange Grønne Hilsner

Jill & Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar