tirsdag den 14. oktober 2014

Tesla - D'et står for sindsyg

Som flere af jer nok ved så har Tesla afsløret hvad deres længe ventede D skulle stå for.

Fra Teslamotors youtube video

Tesla Model S, verdens mest gennemførte bil er nu blevet endnu vildere. D'et stod for dual-motors og autopilot, dual-motors er nu sat på som et muligt tilkøb til de i forvejen 3 niveauer af Model S. På den i forvejen 415 hk - P85 kan man for 112.000 kr. ekstra komme op på nu hele 691 hk.

Udover denne kraftige forbedring af acceleration som nu lyder på 3,4 sekunder fra 0-100 km/t
Så er det også blevet muligt at gøre bilen endnu mere energiøkonomisk, da man elektronisk 100% kan styre effektiviteten i hver motor og kombinationerne af motorernes ydeevne.

Den nu vilde acceleration ligger ikke som standard klar når man træder på speederen, men man kan tilgå den ved at gå fra standard opsætning, forbi sport, og over på insane (sindsyg), og det er netop det som opsætningen kommer til at hedde insane.

Se hele fremvisningen for pressen her:Her kan man så se en lille demonstration som den journalisterne kunne prøve lige efter pressefremvisningen. Denne video er det Elon Musk der selv fortæller om de nye features.Med hensyn til autopiloten, så forventer Elon Musk selv at i 2015 vil man kunne køre 90 procent af sine kilometer på autopilot, altså hvor bilen gøre hele arbejdet. Se gerne hans statement i denne video.Alle Model S der produceres fremadrettet vil have muligheden for at køre på autopilot, da det hele vil være implementeret, men det bliver først muligt at køre sådan, når de reelle opdateringer kommer ud.

Tesla blive ved med at imponere, CNN money siger endda at selvom økonomien i USA ikke er i direkte fremgang, kunne Elon Musk med et enkelt Tweet angående denne fremvisning, få deres Aktier til at stige med omkring 10% over bare nogle få dage.

Hvad bliver det næste? (Nogle fans spørger, hvornår kan Model S flyve?)

Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar