onsdag den 8. oktober 2014

Indregistreringer af elbiler - September 2014

September måned blev også en ganske fornuftig måned for elbilerne i Danmark. Der kom 117 indregistreringer af personbiler på el i denne måned, hvilket gav en procentsats på 0,811% af de samlede indregistreringer af personbiler. Indregistreringerne til dato ligger nu på 933 personbiler, hvilket samlet set er 0,657% for person(el)bilerne ud af den samlede mængde indregistreringer af personbiler i 2014.

(Data er fra De Danske Bilimportører)
Under andre personbiler, findes der modeller der omhandler Golfbiler, små lukkede ATV biler, og andre typer der måske fejlagtigt er registreret som elbiler.
Med BMW i3 6 indregistreringer i denne måned, skal det dog siges der blev yderligere indregistreret 19 med motor (REX), men jeg har dog valgt at holde mig til de rene elbilversioner. Som en joker fra sidelinjen blev der også indregistreret 11 Citröen C.Zero, hvilket gav den en markedsandel på 9,4% i denne måned og hele 1,2% i 2014 indtil ultimo september. 


Nissan LEAF og Tesla Model S, ligger stadig stærkt på markedet for elbiler, og står tilsammen for over 2/3 af de samlede elbilindregistreringer på personbilmarkedet i 2014. Herunder kan man se Hvordan andelene er fordelt, og hvor dominerende LEAF og Model S er for markedet for elbiler.

(Data er fra De Danske Bilimportører)


Tendensen for markedsandelen for indregistreringerne af personbiler på el, ud af alle personbiler er stadig stødt stigende, og med de to seneste måneder over 0,8%, ligger elbilerne på en flot kurs, mod første delmål på 1% markedsandel.

(Data er fra De Danske Bilimportører)


Igen i denne måned blev der indregistreret yderligere tre Nissan e-NV200 under varebiler, hvilket giver 6 varebiler og 1 minibus i alt de første 2 måneder for Nissan e-NV200 i 2014.

(Data er fra De Danske Bilimportører)


Igen en flot måned for elbilerne, der tegner sig stadig en tendens i den rigtige retning, så mon ikke befolkningen i Danmark er ved at se lyset ved elbilerne, og med det nu allerede bredere udvalg af elbiler, så er der også en fremtid med endnu flere biler på el i Danmarks bilpark.


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar