lørdag den 11. oktober 2014

e.on sætter 50 kW multi-hurtigladere op ved motorvejen

Det har længe været vidst at det blev e.on der skulle sætte ladere op til elbiler ved motorvejene i Danmark, da det jo var dem der vandt ud fra udbudsmaterialet. Men nu har e.on valgt i en pressemeddelelse at udmelde hvilken type det blev.

Det blev en 50 kW multi-hurtiglader, der kan levere til elbiler med CHAdeMO, CCS eller 43 kW AC opladning.

Det blev ABB der skal levere disse ladere, da de ifølge e.on er dem der kan levere de mest stabile multi-hurtigladere på markedet.

Sådan her er e.on's bud på hvordan de vil komme til at se ud.

Billede: eon.dk/Om-EON/Presse

Da jeg syntes disse tegninger af standere er lidt kedelige og svære at forestille sig hvordan de i virkeligheden vil se ud, syntes jeg da lige i skulle have mit bud på ladestanderens udformning, selvfølgelig ud fra e.on's egne tegninger.
Billede: Elbilisten - kreeret af billeder fra ABB og e.on

Jeg tror dog man i sidste ende vælger at sætte teksterne på typen af stik oven over i stedet for neden under, da de er en smule svære at læse for kablerne.

Prisen på opladning kommer til at ligge på e.on's i forvejen gældende priser, så alt efter hvilket abonnement du har så vil det koste mellem 3,25 kr og 5,25 kr. pr. kWh. eller 99 kr. for en engangsoptankning hvis man ikke har abonnement.

I starten vil der blive opsat 13 standere mellem Jylland og Sjælland, så i første omgang er det strækningen mellem Aarhus og København der forfordeles.

Billede: eon.dk/Om-EON/Presse

Ja, dette er 13 standere, da det flere steder er på begge sider af motorvejen der skal stå en stander.

Det forventes at e.on vil sætte disse op inden årets udgang. Dem vil vi glæde os til.

Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

2 kommentarer:

 1. De første 13 hurtigladere skulle stå klar inden jul, ifølge E.ons egen facebookside.. Inden udgangen af 2015 vil de have sat op til 40 hurtigladere op.. Det bliver så fedt.. Sikke en god julegave til hele Danmark!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg kan godt se at jeg havde læst forkert, jeg har nu rettet det, så der ikke skal sås nogen tvivl :-)

   Mange Grønne Hilsner

   Kasper Beck

   Slet