torsdag den 25. april 2013

Nogle hurtigladere er svært tilgængelige!

Så har vi også lige været en tur til Esbjerg. På forhånd havde jeg valgt at køre turen til Esbjerg henover Ribe, så havde vi nemlig mulighed for at komme forbi tre CHAdeMO ladere vi ikke havde været forbi før, det var ifølge google en tur på 115 km. på landevej. Så det skulle ligesom turen til Tyskland bare være for at se placeringen af laderne, så vi også føler os mere trygge når vi føjter rundt i det Danske land. Og så derfor kun lade ved den sidste ved Bilka i Esbjerg.

Turen kørte vi af landevejen helt til Ribe. Det var en fin tur i 10 graders udendørs temperatur, som gjorde at der nok var 23 grader fast inde i bilen, uden at vi behøvede at have varme på. Så jeg var ikke i nærheden af at have rækkevidde angst. Da vi nåede til Føtex Ribe, var ladestanderen optaget af en elbil, ja, det er rigtigt der er faktisk nogen der bruger standerne, der stod godt nok Clever på siden af den, sammen med en masse andre reklamer. Så det var nok ikke en privatbil, men vi skulle jo heller ikke tanke der alligevel, så vi kørte videre mod Esbjerg.

Under turen idag, er vi faktisk kommet forbi ret mange vindmøller. Især turen ind mod byen til Esbjerg så vi en del. Tænkte lidt over om vi skulle have et billede med bilen og møllerne, men det måtte blive på et andet tidspunkt. Vi nåede nu til Føtex i Esbjerg, jeg havde på forhånd set et billede i Clever's app. at CHAdeMO laderen muligvis lå på tagparkeringen, så vi kørte ind i "parkeringshuset" - og der må jeg nok sige jeg er glad for at vores bil ikke er større - jeg overvejede at slå sidespejlene ind alt imens vi kørte op af rampen til tagparkeringen. Det var endda så smalt at konen sagde "det er godt det ikke var mig der skulle køre". Nå men det gav ingen ridser eller skrammer og vi fandt da standeren. Men jeg vil nu sige at hvis man ikke helt har vænnet sig til størrelsen af sin nye bil endnu så skal man nok overveje at køre til Bilka Esbjerg. Men til gengæld så ligger Føtex dejligt tæt på byen, og der er 2 timers gratis parkering, så det er da værd at overveje at bruge denne lader hvis man gerne vil shoppe lidt.


Vi fik da også lige fyldt bilen med juletræer på turen derover, ja det er noget Japanerne har fundet på! :-)

Stadig uden at lade bilen kørte vi de sidste 5,5 km mod Bilka, der ligger standeren også godt. Tæt på indgangen af minicenteret som udover Bilka også har både H&M og Matas. Udenfor er der desuden Computer City og Maxi Zoo, så der skulle være rig lejlighed til at bruge sin ladetid på noget spændende. Vi valgte dog at gå over på den anden side af gaden hvor Elgiganten og McDonald's lå op og ned af hinanden, så selvom det ikke var det sundeste valg af eftermiddagsmad, så kan det være at det i det lange løb giver lidt ekstra at varme sig på når vinterkulden kommer igen ;-).


Her er vores bil ved standeren ud for Bilka Esbjerg. Som ekstra info, som godt kan være lidt svært at se, men reklamen over elektrikerens bil, er et tilbud på at købe 4 liter olie og så få et filter gratis, godt vi heller ikke har den udgift mere.

Efter endt opladning kørte vi over til Esbjerg Storcenter, og fik gået os en lille tur for at drikke lidt kaffe og kigge på børnebutikker og brugskunst, men det blev da desværre ikke til de store indkøb, men turen var nok også mest for hyggens skyld, så det gjorde nu heller ikke noget. Turen hjem tog vi også af landevej, og i trafikradioen kunne vi høre de sædvanlige der er kø diverse steder på motorvejene. Så som konen sagde, det har nok taget samme tid i elbilen, at køre turen denne gang, som det ville have taget i en konventionel bil. Vi kørte turen både ud og hjem i ét stræk, så det fungerede bare helt uden problemer, det var heller ikke ligesom de andre gange hvor vi måske har planlagt en smule mere på forhånd.


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar