lørdag den 13. juli 2013

Her er midlet mod rækkeviddeangst

Elvedon - GB Labs lancerer et nyt lægemiddel mod rækkeviddeangst!

Efterhånden som flere og flere bilister vælger elbilen har lægehuse over hele landet modtaget bilister der nu søger hjælp for svære symptomer på rækkeviddeangst, der senere kan udvikle sig til kroniske problemer.


Nu annoncerer GB-Labs det seneste lægemiddel, Elvedon, med henblik på at udrydde rækkeviddeangst. Lægemidlet er med til at lindre lejlighedsvis rækkeviddeangst og dets forskellige symptomer. Elvedon er receptpligtig og kan købes på apoteket.

Læge Hans Jørgen Reichweite, udviklingschef hos GB Labs siger "Desværre, er der manglende politisk vilje og handling fra regeringen og kommunerne, og vi måtte derfor handle hurtigt og udvikle denne kur mod rækkeviddeangst."

Samtidig er der ved at blive lanceret en landsdækkende kampagne for at informere offentligheden og relevante myndigheder om denne alvorlige situation. Gennem lokale og regionale beredskabs-teams og i samarbejde med sundhedsstyrelsen vil Elvedon blive tilbudt gratis til nye elbilister, med håbet om at kunne holde udbredelsen af ​​rækkeviddeangst under kontrol, så det derved ikke opstår en epidemi.

Elvedon leveres med en stærk anbefaling, om at det kun skal bruges til at kurere midlertidig rækkeviddeangst, og at det IKKE er til længerevarende brug. Elbil-brugere skal over tid selv lære at styre deres rækkeviddeangst ved forskellige metoder såsom:


1. Tilegne sig viden om lademuligheder omkring sig:
Hvor ligger de nærmeste ladestandere eller hurtig ladestandere og har man mulighed for at lade ved almindelige stikkontakter?


2. Lave sig en realistisk vurdering af sine køreturer/ rejser:
Hvor ofte kører man i virkeligheden over 100 km om dagen?


3. Overveje om det er muligt at bruge andre transportmidler end bilen til de længere turer:
Det kunne være at toget eller bussen var en mulighed.På emballagen er det påtrykt, at "Hvis rækkeviddeangsten alligevel fortsætter, kan du opleve svært fossilt-brændstof indoktrinering. Hvis man oplever dette vil det kun hjælpe med langsomt at genindføre regelmæssigt elbilbrug."

GB Labs anbefaler også, at Elvedon "opbevares utilgængeligt for cyklister, fodgængere og folk der bruger offentlig transport"


Elbilen er til for at erstatte de fossile brændstof biler, som ikke er en bæredygtig transportform på lang sigt


Behovet for Elvedon er bekræftet af Elbilsrekordets (Svensk) besøg hos omkring 40 af Sveriges kommuner, som allerede flere steder arbejder for at indføre emissions-fri biler i deres vognparker, men som det vidnes er der dog stadig meget arbejde der skal gøres.Læs mere om Elvedon på elvedon.se og elbilsrekordet.se

For yderligere information, kontakt venligst:

Mattias Goldmann, Projektleder elbilsrekordet, mattias.goldmann@gronabilister.se

Martin Prieto Beaulieu, Projektleder Elvedon, martin.prieto.beaulieu@gronabilister.se

Kasper Beck, Elbilisten Danmark, elbilisten@gmail.com

Se også elbilisten.blogspot.dk, www.gronabilister.se og www.nissan.dk


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar