onsdag den 5. november 2014

Indregistreringer af elbiler - Oktober 2014

Så er der kommet nye indregistreringer af biler for Danmark, og oktober måned har igen fulgt tendensen for de 2 tidligere måneder. Der blev indregistreret 132 personbiler på el i denne måned, hvilket gav en andel på 0,807% ud af de samlede indregistreringer af personbiler. Indregistreringerne til dato ligger nu på 1065 personbiler, hvilket gør at elbilerne nu har en andel på 0,673% af den samlede mængde indregistreringer af personbiler for 2014.

(Data er fra De Danske Bilimportører)
Under "Andre personbiler", findes der modeller der omhandler Golfbiler, små lukkede ATV biler, og andre typer der måske fejlagtigt er registreret som elbiler.
Nissan LEAF og Tesla Model S, ligger efter denne måned også stærkt, og står stadig tilsammen for over 2/3 af de samlede elbilindregistreringer på personbilmarkedet i 2014, dog med et lille fald i forhold til i sidste måned, da der kun blev indregistreret 7 Model S i oktober.

BMW er også godt med, med deres i3, i skemaet er der dog kun medtaget modellen uden REX benzinmotoren, som i oktober havde 15 indregistreringer. Det blev derfor til 26 indregistreringer i alt for i3 i oktober. År til dato er det samlede antal BMW i3 oppe på 115, hvoraf hele 49 var på ren el.

Nissan LEAF ligger nu med et stærkt forspring med sine nu 402 (403) indregistreringer i år til dato, mod andenpladsen Model S med sine 309 indregistreringer. LEAF blev med sine 70 indregistreringer (som var anden bedste måned i år), nummer 62 på listen over de personbiler med flest indregistreringer i oktober, og endda med et bedre antal, end personbiler som VW Touran (68 indreg.), Suzuki Splash (54 indreg.) og Ford Focus (39 indreg.)

Herunder kan man se hvordan indregistreringerne ellers var fordelt i oktober for elbilerne i %.

(Data er fra De Danske Bilimportører)
Herunder kan man se hvordan andelene er fordelt, og hvor dominerende LEAF og Model S er for markedet for elbiler, for 2014 til dato.

(Data er fra De Danske Bilimportører)


Tendensen for markedsandelen for indregistreringerne af personbiler på el, ud af alle personbiler er stadig stødt stigende, og med de tre seneste måneder over 0,8%, ligger elbilerne stadig på en flot kurs, mod første delmål på 1% markedsandel.

(Data er fra De Danske Bilimportører)

Endnu en flot måned for elbilerne.


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar