torsdag den 22. august 2013

Elbil Vinket

Jeg har haft kig på to elbilfænomener, som jeg for et stykke tid siden gerne ville have skrevet lidt om her på bloggen, men har bare aldrig fået taget mig sammen før nu. Så det kan godt være det er en slags "old news" Men om ikke andet så kommer det første finurlige indlæg her :-)Elbil Vinket

For omkring to år siden prøvede Nissan at give LEAF'en lidt omtale ved at prøve at få LEAF ejere til at vinke på en bestemt måde til hinanden når de kører forbi hinanden, ligesom motorcyklister gør. Nok nærmere for at give en slags sammenholds følelse. Det blev kritiseret meget på det tidspunkt, for igen så skal et firma som Nissan ikke bestemme hvordan vi skal vinke til hinanden.


Det gjorde det så heller ikke bedre, at de der overhovedet stemte på de indsendte foto, stemte dette nedenstående vink som det vindende. Dette var et vink der nok var gået lidt for meget Star Trek i, og det betyder jo ikke at bare fordi vi er elbil entusiaster, betyder det ikke vi er "nørder" og som bare er ellevilde med Star Trek. Jeg dog ikke sikker på hvad det eller skulle stå for?


Personligt syntes jeg godt, at vi kan hilse på hinanden når vi mødes på vejene (altså ALLE elbilejere), men det er jo ikke altid lige nemt at se hvem der køre elbil eller ej, da der jo også findes mange ombyggede modeller, men hvis jeg lægger mærke til en elbil derude, så får i hverfald et vink fra mig, og hvis det absolut skal være bare lidt specielt så vil jeg måske overveje at gå over til dette tegn i stedet.


Jeg mener bare det passer meget bedre med dette tegn, da vi jo allesammen i forvejen bruger det som et tegn for "perfekt", og det er lige hvad jeg syntes det er at køre elbil, men samtidig så samler man jo pege- og tommelfinger som en ring, som i "zero emission", så hvis jeg ser jer derude et sted, så kan det godt være jeg lige kaster et håndtegn afsted efter jer. I skal dog ikke føle jer tvunget til at gøre det tilbage igen, men i må selvfølgelig gerne føle jer frie til at bruge det samme tegn, eller finde på jeres helt eget.


Vi ses derude :-)


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

2 kommentarer:

 1. Har lige tegnet denne:
  http://programmers.dk/fun/evfonz.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe Thomas

   Tror vist at det bliver farligt hvis man tager begge hænder af rattet hver gang vi hilser på hinanden, men man kan jo også bare holde ind til siden hver gang. :-)

   Mange Grønne Hilsner

   Kasper Beck

   Slet