mandag den 12. oktober 2015

Tusind tak for jeres store interesse for bloggen

Jeg har henover de seneste 3 år bloggen har eksisteret, nået 50.000 danske sidevisninger, og jeg glæder mig over den store interesse i har vist bloggen. Denne blog er jo startet op med baggrund i vores valg i at købe Nissan LEAF, hvilket jeg jo gerne ville dele ud af og derved give muligheden for at langt flere kunne få et indblik i hvordan det er at leve med elbil i Danmark.

Jeg er sidenhen gået over i at berette mere og mere om hvordan indregistreringerne af elbiler i Danmark forholder sig i forhold til resten af markedet. Men jeg kommer stadig med et enkelt indlæg i ny og næ med hvordan det går med os og bilen.

Jeg har udover de 50.000 hits fra Danmark, også haft flere hits fra andre lande såsom USA, Rusland, Tyskland, med flere, hvilket samlet set har givet sidevisninger på over 65.000.

Disse hits har i nogle tilfælde været fra spam-bots, og derfor har jeg valgt at kommentarfelterne i bunden af min bloggen primært for folk med en google-konto.

I må selvfølgelig gerne kommentere på mine indlæg, om det så er konstruktiv kritik eller positive roser, for jeg ønsker jo som sagt at oplysningerne på bloggen er så sande som mulige.

Endnu engang tusind tak, jeg er beæret over den store opbakning.

Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

4 kommentarer:

 1. Selv tak for info. Jeg har brugt dine info tabeller om de forskellige bil modeller meget..

  SvarSlet
 2. Hvorfor gik alt i stå 1. januar 2016? Får vi heller ikke flere hurtigladere nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også ked af, men grundet skilsmisse stod jeg lige pludselig uden elbil. Jeg ville super gerne opdatere det hele, men tingene på hjemmefronten trækker tænder ud :-/ Når der bliver tid og overskud igen, så skal jeg nok opdatere jer på siden :-)

   Slet
  2. Det er jeg også ked af, men grundet skilsmisse stod jeg lige pludselig uden elbil. Jeg ville super gerne opdatere det hele, men tingene på hjemmefronten trækker tænder ud :-/ Når der bliver tid og overskud igen, så skal jeg nok opdatere jer på siden :-)

   Slet