lørdag den 31. maj 2014

Indvielse af Danmarks første superladere

Fredag d. 30. maj kl. 11 blev de allerførste superladere fra Tesla indviet i Danmark. Dette foregik i Middefart, hver det blev til en flot forsamling af elbiler, på hele 24 Tesla Model S og 2 Nissan LEAF. Ja man følte ligepludselig at man havde en meget lille elbil, når man mænger sig med de store.


Der er i alt placeret 8 superchargere i Middelfart, hvoraf de 4 af dem var 100% klar til dagen, udover dette var der sat en enkelt stander op fra Clever, hvor det var muligt at lade med et "almindeligt" Mennekes. Det blev også offentliggjort at Comwell vil få sat ladestandere op ved alle deres hoteller i Danmark, dog ikke at de alle skulle være Tesla superchargere.


Der skulle selvfølgelig klippes et bånd for at de officielt kunne blive indviede.


Ca. det halve af de fremmødte Tesla Model S fik mulighed for at parkere side om side, hvilket så rigtigt godt ud på denne solskinsrige dag.


Efter at man havde fået mulighed for at få en lille forfriskning, så kørte nogle af Model S ejerne videre til Randers hvor der også skulle indvies nogle Tesla superchargers. Men vores færden gik dog mod Hindsgavl Slot i stedet hvor vi var booket til vores første Tesla Model S prøvetur, hvilket jeg vil skrive lidt om en af de næste par gange.





Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

2 kommentarer:

  1. Ja, det var en stor dag for vores små Leaf'er

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, det ville jeg nu heller ikke lige gå glip af :-)

      Slet