søndag den 2. december 2012

Vi savnede elbilen! (PRØV1ELBIL)

Så blev turen til Randers tilbragt i en Renault Clio, og selvfølgelig, det var da nemmere med en fuldtanket benzinbil så vi bare kunne køre direkte derop og hjem uden de store tanker på om vi lige skulle klatlade i Århus, men allerede de første kilometer begyndte jeg at tænke, jeg havde altid set den lille Clio som en "lydløs" bil, ihvertfald i forhold til vores egen Peugeot 206, men hvis Clio'en var "lydløs", så glæder jeg mig ikke til at komme tilbage til vores egen bil, og puha hvor er det egentlig meget nemmere med det der automatgear.

Jeg syntes også på et tidspunkt at varmen "lugtede" en smule, men det var nok bare bilerne foran.

Jill syntes også vi manglede lyset i midten af bilen (i kabinen), så hun kunne underholde Emilia på vej derop og hjem, men Emilia sov da heldigvis det meste af vejen. Men det er jo også individuelt hvor lyset er placeret i diverse biler.

Ja og vi slap ikke helt for klat-"ladningen", da det jo var en lånt bil skulle den selvfølgelig fyldes op inden den blev afleveret.

Svigerforældrene havde selvfølgelig selv taget en tur i elbilen, da det var dem vi byttede bil med, og selvom jeg både havde fortalt at de sagtens kunne komme til vejle og tilbage igen et par gange med fuld varme på, havde de kun været ved Bilka i Vejle, og da de kørte derfra havde de slukket for varmen, da de syntes den brugte meget strøm, så de "frøs" på turen tilbage, hvilket betød at da de afleverede den havde de kun brugt 25% strøm, men det må de jo selv om!

Så gladeligt holder elbilen nu igen i vores indkørsel.


Se det originale indlæg her


Mange Grønne Hilsner

Kasper Beck

Ingen kommentarer:

Send en kommentar